Podle předsedy správní rady klubu Vladimíra Vrchoty je potřeba haly akutní. „Rozšířili jsme členskou základnu i v oblasti mládeže. Současná dvoukurtová hala má životnost třináct let, jedeme v ní jedenáctou sezónu. A hrozí, že se do ní brzy nevejdeme,“ řekl Vrchota.

V tenisovém areálu by v zimních měsících nově stála přetlaková hala o rozměrech 36 x 54 x 9,2 metrů na 3 kurtech. Dodána má být včetně technologie zajišťující topení, regulaci a cirkulaci vzduchu nebo osvětlení. Součástí projektu je i rekonstrukce oplocení, instalace vchodových a dalších vrátek, vstupních rámů pro technologii přetlakové haly a dělícího plotu mezi kurty zhotoveného z polypropylenové sítě na ocelovém lanku.

Kaple se dočká úprav interiérů.
Kaple bude mít zevnitř podobu jako v 19. století

Podle odhadů by akce měla vyjít na necelých 6 milionů korun. Dotace od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy by mohla být až 70% z celkové částky. Zbylých 30% by doplatila radnice, což by mělo být asi 1,8 milionu korun.

Stávající poplatky na kurtech LTC se pohybují mezi 240 a 350 korunami za hodinu v závislosti na tom, zda jde o člena klubu a ve kterou hodinu hraje. Halu se třemi kurty už v Poděbradech nabízí Sportovní centrum Linhart na Žižkově. Letos je v provozu od konce září.

Na zdravotnické škole se konal projektový den.
Zdravotnická škola předvedla i nové laboratoře
Výměna potrubí na jankovickém sídlišti v červenci 2018.
Obnova jankovického sídliště začne na jaře