Téměř 180 krasobruslařek a krasobruslařů 
z celé České republiky se v sobotu sjelo na nymburský zimní stadion, aby poměřili síly 
v celkem 13 kategoriích závodů Nymburská stuha a Nymburská stužka. Závodící si zaslouží velký obdiv, protože uvnitř stadionu byla teplota podobná té venku, která se pohybovala kolem minus čtyř stupňů. A jak je známo, krasobruslaři na sobě při vystoupení nemají moc oděvů.

Na domácím ledě se dařilo Karolíně Hradecké z KK Nymburk, která mezi mladšími žačkami B zvítězila. Na třetím a čtvrtém místě následovaly také nymburské závodnice Anna Michaela Hančová, Alžběta Janků a sedmou pozici obsadila při premiérovém vstupu do kategorie Klára Šoupalová. „Ani ostatní svěřenci KK Nymburk se ve výrazné konkurenci neztratili 
a dosáhli velmi pěkných umístění. Velké poděkování za podporu závodu patří městu Nymburk a celé řadě partnerů, kteří pomáhají nejen nezbytnými financemi, ale také drobnými dárky coby zaslouženými odměnami pro každého závodníka. Věříme, že nám zachovají přízeň i do budoucna a jejich řady se rozšíří," uvedla za hlavního organizátora soutěže, Krasobruslařský klub Nymburk, Štěpánka Šoupalová.

Celkové výsledky nymburských závodů Nymburská stuha a Nymburská stužka jsou k dispozici na webové stránce Českého krasobruslařského svazu.

Výsledky: závodníci z Nymburka

Závod Nymburská stuha 
v rámci poháru ČKS (Českého krasobruslařského svazu):
– Žačky mladší B: Karolína Hradecká -.na 1. místě; Anna Michaela Hančová – 3. místo, Alžběta Janků – 4. místo, Klára Šoupalová – 7. místo – z 12 závodnic 
v kategorii
– Nováčci: Nikol Pošíková – umístění na 11. místě z 24 závodnic v kategorii
– Žáci A: Daniel Mrázek – na 1. místě (byl v kategorii sám)
Závod Nymburská stužka:
– Přípravka I: Tereza Prčková – 9. ze 13 závodnic v kategorii
– Přípravka II: Klaudie Horáková – 7. ze 16
– Cvrček 2: Zuzana Šípková – 7. ze 13
– Benjamin 2: Klára Šoupalová 1. z 8 závodnic v kategorii