Restaurace Na Tarase prošla v poslední době radikální proměnou. Kromě provozovatele se změnil také interiér. Přibyl nekuřácký salónek a zahrádka je zastřešená, čímž odpadlo riziko, kdy si touto dobou museli hosté chránit hlavy před padajícími kaštany.

Před pár dny se také změnil jídelní lístek. „Je výrazně rozšířen například o dětská jídla, širší je také nabídka minutek,“ říká provozní restaurace Daniel Peřestý.

Už na posvícení, kdy se servírovala husa a kachna, mohli návštěvníci poznat umění vyhlášeného kuchaře z Prahy, který několik let spolupracoval se Zdeňkem Pohlreichem. „Při různých příležitostech u nás bude vařit a návštěvníci se tak mohou těšit na opravdové speciality,“ říká Peřestý.

Restaurace má otevřeno denně do 23 hodin (v neděli do 22), v pátek a sobotu do 24 hodin.