Sídlí v budově s číslem popisným 144. Děti mají k dispozici velkou zahradu s herními prvky, pískovišti, zahradním domečkem, kde je dětský pokojíček a uklízí se tam hračky. Dále tu jsou dopravní prostředky, skluzavka, dvojdomek, pružinovky a lavičky se zahradními stolky. Po celé zahradě rostou jehličnaté i listnaté stromy, kam se mohou děti schovat do stínu ve slunečních dnech.

Děti tráví hodně času na zahradě, využívají stezku podél Labe k vycházkám a rádi chodí k rybníku a do lesa, který umožňuje věnovat se pohybovým hrám. Jezdí i na větší výlety.

V červnu se společně podívali do Ratibořic. Velkou jarní událostí byla Zahradní slavnost, která se konala na zahradě školky a byla zaměřena na řemesla. Rodiče byli převlečeni za určitou profesi a připravili úkoly, při kterých se děti seznámily s konkrétním řemeslem jako je pošťák, hasič, doktor nebo cukrář. Například u pošťáka se psaly dopisy a následně posílaly. Děti také navštívili záchranáři se sanitkou a mohly se naučit první pomoc, na jakou linku mají zavolat a celkově se dozvěděly hodně o jejich práci. Mimo školku pravidelně navštěvují divadlo v Nymburce nebo solnou jeskyni.

S dětmi si dobře rozumí ředitelka školky Jana Kalvodová. Radost mají děti z opraveného sociální zázemí a koupelny. Dobroty jim chystá kuchařka v moderní kuchyni.

Milovický festival navštívily stovky lidí.
Hudební festival Žijme tu spolu přinesl i jedinečné blues
Vítězný návrh na podobu nové lávky. Podle aktuální situace by měla být dokončena v roce 2021.
Architekti odevzdali dokumentaci na lávku