Průměrný věk členů souboru je neuvěřitelných 73 let. Během zmíněných sedmi let nacvičila paní Králová se členy souboru mnoho tanců a kroužek pod jejím vedením téměř stokrát vystoupil zdarma 
v rámci regionu a Středočeského kraje. V Poděbradech a okolí ji všichni znají jako přívětivou a usměvavou vedoucí kroužku. Má ještě jednoho velkého koníčka a tím je práce na počítači. Dělá koláže z vlastních fotografií, hlavně pro potřeby místních organizací, a prezentace doprovázené hudbou, kterých už zvládla zpracovat kolem stovky.

Nápad založit tuto specifickou taneční partu vzešel od předsedkyně organizace Ivany Tomkové. Z původních dvaceti členů se prý počet stále pohybuje okolo třiceti. „Naučili jsme se 35 tanců, které jsem choreograficky zpracovala do sedmi pásem, která stále opakujeme, abychom si udržovali nejen fyzickou, ale i duševní kondici. Jsme senioři s průměrným věkem 73 let a postupně se k nám přidalo i sedm mužů. Tanec je nejen přiměřený pohyb celého těla, ale procvičuje i paměť 
a hlavně nám přináší radost," říká nominovaná Milena Králová, která v brzké době oslaví své neuvěřitelné osmdesáté narozeniny.
Mládí Milena Králová prožila v Poděbradech, v patnácti letech byla rok v Tesle Kolín a potom na Gymnáziu krále Jiřího 
a v Praze na vysoké škole. Učila na středních školách v Náchodě a v Brně. V důchodu se s manželem vrátili opět do Poděbrad. Mají dva syny a čtyři dospělá vnoučata. S manželem jsou spolu 55 let.

„Nominace mne velmi potěšila jako uznání mé sedmileté činnosti, kterou dělám nejen pro radost mých vrstevníků, ale 
i svou," vyznala se Milena Králová.