Vážení a milí čtenáři Nymburského deníku,

dnes Vám chci vypovědět, co všechno mám nyní před Vánocemi na srdci. Máme za sebou velmi těžký rok, plný ekonomických problémů, sociálních nejistot, a dokonce teroristických útoků. Ale každý z nás někde v koutku duše stále zůstává tím šťastným dítětem, kvůli kterému na tento svět přišel. A proto bych všem přála, aby se Vám dařilo toto bezstarostné a šťastné dítě v sobě najít a živit ho jen těmi nejhezčími zprávami a zážitky. Není to lehký úkol, ale je dosažitelný. Pak budete mít radost nejen ze svých pracovních úspěchů, ale z každé krásné maličkosti kolem sebe.

Nymburský deník se bude snažit v roce 2016 přinášet i nadále objektivní zprávy z celého regionu, ale zaměříme se hlavně na ty, které jsou pozitivní a příjemné. A v tom nám Vy, čtenáři, můžete pomoci. Budeme moc rádi, když nám o každé příjemné události dáte vědět a my ji zpracujeme pro všechny ostatní. Věřím, že se nám tato symbióza podaří.

Přeji všem čtenářům Nymburského deníku hodně zdraví, krásné Vánoce plné lásky, radosti a porozumění a rok 2016 ať je pro všechny rokem úspěchů a vzájemné spolupráce.