Nové Rákosníčkovo hřiště u jednoho z hypermarketů při výjezdu na Kolín.

O splnění tohoto cíle se mohou lidé pokusit už podruhé.
V loňském hlasování skončil Nymburk těsně pod čarou 
a nové dětské hřiště se stavělo jinde. Podmínkou hlasování je registrace. Hlasování začíná od pondělí 9. února a potrvá do 8. března. Na rozdíl od loňského hlasování mohou zájemci hlasovat vždy jednou za den. 
A to dvěma způsoby: na webových stránkách ww.lidl-rakosnickova-hriste.cz a prostřednictvím aplikace s názvem „Vyhrajte Rákosníčkovo hřiště" na sociální síti Facebook.

Každému hlasujícímu musí být 18 a více let. „Každý hlasující může během doby konání hlasování vyplnit maximálně jeden webový formulář na webových stránkách za jeden den a vyplnit maximálně jeden hlasovací formulář prostřednictvím facebookové aplikace za jeden den. Pouze při využití jak jedné, tak druhé možnosti hlasování může tedy každý hlasující poslat celkem maximálně dva své hlasy za jeden den," píše se na stránkách s oficiálními pravidly soutěže.

Všechny případné další pokusy o vyplnění webového formuláře na webových stránkách nebo vyplnění hlasovacího formuláře prostřednictvím facebookové aplikace nebudou do hlasování zařazeny a jsou neplatné.

Jestli Rákosníček postaví jedno ze tří hřišť právě v Nymburce tedy záleží především na vlastní aktivitě Nymburáků.

Loni skončil Nymburk druhý pod čarou s 3 058 hlasy. Podaří se letos vyhrát hřiště pro děti? „Město je připraveno 
v případě úspěchu jednat 
o umístění Rákosníčkova hřiště," oznámilo vedení radnice na facebookových stránkách města.