Radost je, když má město svůj pivovar. Nymburk k takovým patří a jeho obyvatelé „svému" Pivovaru Nymburk fandí. Právem. Pro jeho výtečné pivo, úspěšné podnikání, ale také pro jeho vstřícnost vůči veřejnosti. Vedle tradičních akcí nabídl pivovar veřejnosti letos teprve podruhé atrakci v podobě Postřižinské dočesné. Této originální společenské události se zúčastnil i starosta města Tomáš Mach.

„Chtěl bych moc poděkovat za pozvání panu Benákovi, řediteli Pivovaru Nymburk, na Postřižinskou dočesnou. Myslím, že se tato akce velmi povedla, Postřižinské pivo bylo dobré jako vždy a panovala skvělá atmosféra. Touto akcí jsem si rovněž připomněl svá studentská léta a účast na chmelových brigádách. Pivovar Nymburk pořádáním takovýchto úspěšných akcí reprezentuje město Nymburk, za což mu patří velký dík. 
V rámci dobrých vztahů mezi městem Nymburk a Pivovarem Nymburk vznikla při partnerském italském městě Porto San Giorgio dokonce restaurace, kde se bude točit pouze nymburské pivo. Velmi rád se zúčastním i příští rok této zajímavé akce a doufám, že takovýchto událostí bude jen přibývat," řekl Nymburskému deníku starosta Tomáš Mach