Stejně jako z uvádění řady akcí – od plesů nebo firemních večírků přes programy pro děti a hasičské soutěže či oslavy měst až třeba po módní přehlídky. Nebo akce s charitativním podtextem.

Tisíce příznivců

Že patří ke známým osobnostem, dokazuje už třeba fakt, že má samostatné heslo v otevřené internetové encyklopedii Wikipedie. O vlastní webové doméně www.baratluchorova.cz ani nemluvě. Stejně jako o bohaté fotogalerii na Instagramu s 8830 sledujícími uživateli.

To, že se informace Deníku o nové mluvčí shodují s pravdou, potvrdil vedoucí oddělení styku s médii a veřejností krajského úřadu Marek Rejman. Z jeho slov vyplynulo, že Tlučhořová se nyní seznamuje s fungováním úřadu a s jeho týmem. To vlastně potvrdila i ona sama: „Od 1. 11. 2018 jsem zaměstnancem Krajského úřadu Středočeského kraje,“ reagovala na dotaz Deníku.

Radio Kiss vylíčilo jednu ze svých největších hvězd jako neustále pozitivně naladěnou věčnou optimistku, která miluje legraci a ráda, hodně ráda se směje. „Baví ji in-liny, fitko – a teď si oblíbila i běhání. I přes to, že pořád někde „lítá“, miluje klid. Ať už chvíle, kdy je jen sama s knihou v ruce, nebo sedí s přáteli na sklence dobrého bílého vína,“ prozrazuje její profil.

Třicetiletá rodačka z Příbrami vystudovala Střední pedagogickou školu v Prachaticích (a následně se skutečně stala učitelkou mateřské školy v obci Podlesí nedaleko Příbrami). Magisterský titul získala na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze.

Do práce se zpěvem

Když před třemi roky moderátorka odpovídala v on-line rozhovoru čtenářům Benešovského deníku, připomněla, že velkou školou pro ni bylo právě období, kdy se dva a půl roku starala o děti ve školce. „Byla to skvělá kapitola mého života,“ ohlédla se do minulosti. A tehdy v říjnu 2015 se svěřila se třeba i s tím, že vstávat tak, aby ze studia pozdravila posluchače plná svěžesti už v půl šesté, jí nedělá problém.

„V první řadě hned po ránu pozdravím svého kocoura Edýho, který ten skřípavý hlas bohužel odnese, a při cestě autem do rádia si zpívám nebo mluvím sama se sebou,“ odpověděla na otázku, jak dokáže být každé ráno pohotová a fit a naladit si hlasivky, aby se z rádií nelinuly skřípavé zvuky.

Ilustrační foto.
Za pozemky pro obchvat chce kraj dát až osminásobek ceny určené znalcem
Hejtmanka Středočeského kraje Jaroslava Pokorná Jermanová (ANO).
Kraj chce nabídnout miliony pro zámecké pány