V období mezi polednem 6. března a stejnou dobou 9. března řádil v obci Tuchoměřice kdosi, koho hledají hostivičtí policisté. Jeho terčem se stalo otevřené garážové stání na volně přístupném pozemku v ulici Na Stráni se zaparkovaným automobilem Suzuki Vitara. „Vozidlo poškodil poškrábáním a vylámáním karoserie, blatníků, podběhů a předního nárazníku,“ informovala Šteinerová. „Tímto jednáním způsobil devětašedesátileté ženě škodu ve výši 55 tisíc korun,“ konstatovala.

Dopravní nehoda dodávky na sjezdu na D8 11. března 2020.
Při nehodě obrněného auta se zranili dva lidé

Pro změnu na fiatu jednačtyřicetiletého majitele se vyřídil pachatel používající kameny, kterého hledají policisté z obvodního oddělení v Libčicích nad Vltavou. Autu zaparkovanému před domem v ulici Ke Studánkám poničil zadní okno i zadní dveře někdy během 12 dnů: od 27. února do 9. března. Vzniklá škoda byla předběžně vyčíslena na rovných padesát tisíc.

„Policisté nyní oba případy prošetřují jako podezření z trestného činu poškození cizí věci a po pachatelích pátrají,“ uvedla Šteinerová. Vyzývá každého, kdo k oběma případům může poskytnout svědectví, jež by mohlo pomoci, aby se obrátil na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

Ilustrační foto
Zavření škol nemocnicím neublížilo. Alespoň zatím