Kalendář obsahuje celoplošné fotografie šesti českých a moravských dívek, které vyjadřují přirozenou krásu tak, jak byly stvořeny. O propojení dvou důležitých elementů, emocí a krásy, se postaral známý fotograf Lukáš Navara, stylista Luděk Šmehlík a olomoucký producent Roman Štěpánek.

Vybere si každý 

Jak to již bývá u crowdfundingů, i tento projekt nabízí na své platformě https://womenof.cz/ specifické balíčky, ze kterých si vybere každý – od jednotlivce, přes partu kámošů, po firmu. Například Balíček největšího kinga kromě kalendáře obsahuje video-pozdrav vybrané modelky, pozadí na monitor a vstupenku na křest, při kterém se k oslavě sejdou všechny zapojené strany. Firmy pak mají možnost obdržet kalendáře se svým logem.

Terezinu cestu a přípravu na světovou soutěž můžete sledovat na profilech Miss České republiky, Miss Aura International nebo přímo na jejím Instagramu.
Krásná Tereza okouzlila Turky. Na Miss je chce ohromit neobvyklou ukázkou

„Kdo se zapojí, uvidí, jak vypadají modelky WOTCR a podpoří Společnost pro ranou péči, která pomáhá dětem a rodinám zmírnit důsledky zdravotního postižení,“ vybízejí organizátoři.

Kalendář 2023 ukazuje, že jednoduchá a přirozená krása je to, co tady bylo vždy a za co stojí bojovat. Více informací a aktualit o projektu naleznete na sociálních sítích Instagram a Facebook.