VIDEOSOUHRN SPUSTÍTE ZDE:

Zdroj: Redakce

I přes zimní počasí o víkendu proběhly rituály vítající jaro.

Vodáci na soutoku Budišovky a Odry otevírali novou sezónu. V brněnských Černovicích letěly do Svitavy hned tři smrtky. Dvě Morany však příznačně nechtěly vzplanout. A ve Vacenovicích na Hodonísku opět po čtyřech letech proběhla celostátní velikonoční výstava.

Ani množství lidí v okolí stanice metra Křižíkova nezabránilo zloději, aby v klidu a na očích věnoval několik desítek sekund zničení zámku na jízdním kole.

V orlovně ve Velké Bystřici na Olomoucku létaly vzduchem desítky vlaštovek. Vlaštovkiáda se zde konala už potřetí. Do Lednice se zase sjeli čeští i zahraniční mistři v jojování. Titul obhájila Veronika Kemenská z nedaleké Břeclavi.

Před brněnskou Galerii Vaňkovka přijela Rudá svině. Tuto přezdívku si veteránský Mercedez-Benz 300 SEL AMG vysloužil díky své barvě i brutálnímu výkonu.

V Malé Losenici na Žďársku uctili památku místního rodáka Milana Štěrby. Před deseti lety se stal rukou sebevražedného afgánského atentátníka prvním českým vojákem padlým v boji od konce druhé světové války. 

Videosouhrn 16. března 2018
Lupič chycený při činu a ocenění hrdiny: prohlédněte si videa dne