„Za podpory města a dalších drobných sponzorů a rodičů našich dětí z oddílu jsme vše zvládli na výbornou. Výkony všech soutěžících byly úchvatné, rozhodčí spravedliví, trenéři spokojení a rodiče nadšení z výkonu svých dětí. Co více si přát,“ uvedla po závodech trenérka poděbradského oddílu aerobiku Monika Sobotková. „Jsme velmi rádi, že již můžeme sportovat a soutěžit naplno,“ přidala trenérka.

Na všech zúčastněných bylo vidět nadšení a zápal pro věc. Umístění domácích závodnic bylo opět krásné. Olympioničky v kategorii fitness týmů 12 - 14 let vyhrály. Tento tým startuje ve stejném složení již sedmým rokem - Agáta Novotná, Vanessa Hubalovská, Eliška Točíková, Bára Hurychová, Kateřina Děčková, Karolína Křižková, Michaela Pospíšilová a Anna Vaněrková.

David Snop
Kanonýr Deníku David Snop: Hattrick dávat nechceme, protože za to platíme

Tentokrát se velmi vybičovala i nejstarší děvčata se skladbou Freddie. Na domácí půdě se předvedla naprosto parádně a brala rovněž zlaté medaile. „Opět nutno dodat, že také tento tým, který je téměř dospělého věku, je spolu od přípravky našeho oddílu,“ nastínila Sobotková, že týmová chemie v klubu gunguje. Tým startuje ve složení Nikola Dobrkovská, Beáta Javůrková, Eliška Hněvsová, Anežka Pinkasová, Lucie Janečková a Barbora Dvořáková, trenérkou tohoto týmu je Betty Kárová, bývalá skvělá závodnice oddílu.

Skladba Ponny Girls jako nejmladší z týmů v kategorii 9 - 11 let skončila na třetím místě. Závodí druhou sezonu ve složení Karolína Veselá, Sofie Novotná, Lucie Pavlíková, Adéla Lovětínská, Adriana Čížková, Julie Vitoušová, Andrea Mašínová, Klaudie Kadlecová a Justýna Fejfarová. Trenérkou tohoto týmu je Kristýna Žďárská, také bývalá oddílová závodnice.

„Děkujeme všem pořadatelům za pomoc a stálou podporu městu Poděbrady. Pan starosta Červinka opět přislíbil předávání medailí a přiběhl rovnou z Běhu barev ve stylovém oblečení. Těšíme se opět na 11. září, kdy se do haly s aerobikem opět rádi vrátíme,“ dodala Monika Sobotková.