ŽATEC  – ČELÁKOVICE A 4:6

„Až na jedno žatecké individuum, které bylo odvedeno pořadatelskou službou, zápas probíhal v klidné atmosféře. Bylo na každém znát, že se jedná o první venkovní zápas a přísnější měřítko snesla pouze Spilkova trojice a  Kaděra s Flekačem  v odvetné  dvojce proti bratrům Vítům," řekl po utkání kapitán hostů Martin  Flekač. „Chtěl bych vyzdvihnout Michala Bareše, který ukázal, že bude platným hráčem v našem družstvu, a dále pak Marka Vedrala, který do přípravy zápasu přinesl zajímavé věci," uvedl Flekač.

Sled zápasů: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 4:2, 4:6. Čelákovice: Spilka, Kolenský, Vedral, Kaděra, Flekač, Frank, Doucek, Bareš. Žatec:  O. Vít, P. Vít, Dráždil, Pecina, Sys, Behm, Kubát. Rozhodčí:  Lechnýř, Dutka. Diváci:  50.

TŘEBÍČ – ČELÁKOVICE B  6:2

„Vzhledem k tomu že jsme do utkání nastoupili se třemi novými hráči a prakticky jsme spolu takto hráli poprvé, tak musím kluky pochválit za předvedený výkon a bojovnost. Hráli jsme po měsíci a půl zpátky v hale, což byla pro nás velká nevýhoda. Třebíč má velmi kvalitní tým, ale věřím, že jim v domácím prostředí porážku oplatíme a naše výkony půjdou nahoru," řekl kapitán hostí L. Choura.

Sled zápasů:  0:1, 1:1, 2:1, 2:2, 6:2. Čelákovice B: Štěpánek, Schneider, Červinka, Souček, Choura, Šafr, Padělek.

Martin Flekač