Tesla Brno – Nymburk 1:3

„Vítězství nad Teslou bylo hodně důležité, protože je to soupeř, který se pohybuje v tabulce okolo nás,“ uvedl trenér nymburského celku Jindřich Licek. „Kluci hráli dobře, podali jsme slušný výkon. Dobře jsme servírovali i útočili, naopak domácí dost kazili. Vedli jsme dva nula na sety, ve třetí sadě jsme ale trochu polevili, pomohli jsme tím my jim a v koncovce jsme prohráli. Ve třetím setu jsme pořád vedli a vyhráli jsme i tento vyrovnaný set. Je to zasloužené a hlavně důležité vítězství,“ radoval se Licek.

Beskydy – Nymburk 3:0

V zápase s týmem Beskyd byli hosté oslabení o hráče, kteří v Nymburce hostují.

„Naše sestava byla neuspořádaná a bylo to znát. Prohráli jsme jasně nula tři, Beskydy mají hodně dobrý tým,“ pochválil soupeře nymburský kormidelník Jindřich Licek.

Nyní má o víkendu první liga volno, o týden později pak čekají na nymburské volejbalisty hned tři zápasy. A všechny v Nymburce. V pátek 15. prosince se postaví doma Dobřichovicím, o den později Velkému Meziříčí (oba v hale ZŠ Komenského). V neděli pak českým kadetům (hala Sportovního centra). „Šest bodů z těchto tří utkání by bylo dobrých. Byli bychom hodně blízko jistotě play off,“ řekl na závěr kouč Licek.

Z vyhlášení nejlepších tipérů podzimní Tipligy
FOTO: Nejlepší tipéři mají své ceny, tu dostal také premiérově tým
Ilustrační foto.
Rytíři odjeli s nepořízenou