Hokejisté hostí lídra z Hodonína

Hokejoví příznivci Nymburka si opět přijdou na své. Na led jejich miláčků přijede lídr druholigové tabulky skupiny Střed, celek Hodonína. Zápas dalšího kola soutěže se hraje v neděli jako tradičně od 17 hodin. Hodonín doposud nasbíral třiatřicet bodů a díky tomu vede tabulku o dva body před týmem Techniky Brno. Nymburk je prozatím čtvrtý a na svém kontě má pětadvacet bodů. „Musíme se na soupeře připravit. Doma je to od nás o něco lepší, ale projev není dobrý. Měli bychom se vrátit k tomu, co jsme hráli doma v minulé sezoně," řekl před zápasem nymburský trenér Pavel Bičiště.

Poděbrady vstupují do odvetné části

Hokejová Krajská liga má za sebou polovinu základní části a nyní jdou týmy do odvet. Do této části soutěže vstoupí hokejisté HC Poděbrady zápasem na svém ledě, když se postaví celku Velkých Popovic. Sobotní střetnutí dvanáctého kola začne na nymburském zimním stadionu v 18 hodin. První vzájemné měření sil v letošní sezoně nedopadlo pro poděbradský tým vůbec dobře, mužstvo u soupeře prohrálo o čtyři góly 2:6.

Basketbalisté hrají dvakrát doma

Na třech frontách bojují také v letošní sezoně basketbalisté Nymburka. Už ve středu sehráli druhé vítězné eurocupové utkání na palubovce týmu Hapoel Migdal Jerusalem. Na další dvě střetnutí se můžete přijít podívat, český mistr bude hrát totiž doma v hale nymburského Sportovního centra. V pátečním zápase Mattoni NBL bude hostit celek chomutovských Levhartů. Toto utkání začne v 18 hodin. V neděli pak čeká na českého šampiona zápas prestižní VTB ligy, v němž se na nymburské palubovce představí celek VEF Riga. Tento mač začne v 16.30 hodin.