Basketbalisté hrají v neděli doma

Basketbalisté Nymburka se opět předvedou před svými příznivci v neděli. V rámci VTB ligy hostí na palubovce nymburského Sportovního centra celek Krasnyj Oktjabr Volgograd. Nedělní střetnutí bude mít úvodní rozskok v 16 hodin.

Košíkářky vyzvou na zteč Slovanku

Nejvyšší basketbalová soutěž žen pokračuje dalšími zápasy a hráčky Nymburka budou hrát na své palubovce. V hale Sportovního centra hostí už v pátek družstvo Slovanka Mladá Boleslav. Zápas začne v 18 hodin.

Budou hokejisté opět úspěšní?

Hokejistům NED Hockey Nymburk se daří ve druhé lize bodovat na stadionech svých soupeřů a na to budou chtít navázat i v dalším zápase na ledě Děčína. Sobotní utkání dvanáctého kola soutěže bude mít úvodní buly v 18 hodin.

Zabodují Poděbrady po dvou porážkách?

Po dvou porážkách se pokusí získat ztracené body v domácím utkání hokejisté HC Poděbrady na ledě Příbrami, kde hrají v rámci desátého kola Krajské ligy. Zápas se hraje v sobotu od 17 hodin.

Volejbalisty čekají mače o třetí flek

V pátek a v sobotu pokračuje po přestávce první liga volejbalistů. V pátek hraje Nymburk na palubovce TJ Zikuda Turnov a v sobotu 15. listopadu od 11 hodin se stejným soupeřem doma v hale Komenského.Tyto zápasy jsou soubojem o třetí místo v tabulce.