Překvapí hokejisté čtvrtý Žďár?

Poslední čtyři kola zbývá sehrát do konce základní části druhé hokejové ligy. Nymburští borci hrají v jednatřicátém kole na ledě Žďáru nad Sázavou. Sobotní utkání začne v 17.30 hodin. Mužstvo trenérů Pavla Bičištěho a Pavla Soudského je v aktuální tabulce na osmé pozici, když má na svém kontě čtyřicet pět bodů. Žďár je zatím na čtvrté příčce a má o jedenáct bodů víc.

Pokud chtějí do play off, musí vyhrát

Pokud si chtějí hokejisté klubu HC Poděbrady zahrát v letošní sezoně vyřazovací boje, stačí jim jediné. Vyhrát poslední zápas základní části Krajské ligy. Nebudou to mít ale dvakrát jednoduché. Půjde totiž o přímý souboj o postupové místo. Soupeřem bude poděbradským hokejistům celek Černošic a navíc budou hrát borci z lázeňského města na ledě soupeře. Nedělní zápas začne v 16.30 hodin.

Victory cup nabídne napínavé souboje

Hala Milten v Milovicích nabídne v sobotu zajímavou podívanou. Sejdou se zde týmy malého fotbalu, které budou bojovat o co nejlepší umístění na Victory cupu. „Vážení příznivci kopané, dovolte, abychom vás jménem turnaje Victory Cup pozvali na čtvrtý ročník turnaje, který se koná v sobotu 8. února v hale Milten v Milovicích," láká diváky do hlediště jeden z pořadatelů Tomáš Valter. Celodenní turnaj nabídne fanouškům a aktivním sportovcům velmi zajímavá fotbalová střetnutí. Obsazení turnaje je velmi zajímavé. Mužstva svedou těžké boje o řadu krásných cen, mezi tu nejcennější patří putovní pohár. Obhájcem prvenství z minulého ročníku je tým Audi United Praha. Obhajoba první příčky bude pro tento pražský celek velmi složitá, protože do Milovic zavítají silné reprezentační výběry Prahy, Brna, Jihlavy, Ostravy, Mostu, Chomutova, Bratislavy. Souběžně s turnajem mají návštěvníci možnost hrát o zajímavé věcné ceny v tombole a soutěžích.