Čelákovice B – Příšovice 2:6

Favorizované Příšovice potvrdily svoji roli a domácí v lehkém tempu přejely 2:6.

„Druholigové měřítko snese jen zápas první trojky a vloženky. Ve zbylých zápasech jsme se občas blýskli dobrými momenty, ale to na lepší výsledek nestačilo,“ zhodnotil utkání kapitán Spartaku Martin Choura.

Po prohraných dvojkách přišel první bod domácích v trojce Vrtiška, Doucek, Sýkora. Ta v prvním setu vedla již 6:1 a set dotáhla na 10:5. Obdobně se odvíjel i druhý, který domácí vyhráli dokonce 10:4. Druhé trojce se nepodařilo srovnat stav, byť k tomu byla opravdu blízko. První set vyhrála 10:7, když dokázala otočit z nepříznivého stavu 5:6. Ve druhém setu vedla 8:7, ale nakonec set ztratila 9:10. Ve třetím byl již soupeř na koni a vyhrál 7:10. Diváky pak nadchl zápas ve vložené dvojce. Domácí Frank s Holzmanem ukončili první set kraťasem Franka. V druhém pak na 8:4 a 10:5 vyšperkoval Frank svůj výkon skákanými kraťasy. Škoda jen, že nastoupil jenom do vloženky, určitě by byl platný i v trojkách. Zbylé zápasy totiž domácí projeli a přenechali oba body hostům.

Sled zápasů: 0:2, 1:2, 1:3, 2:3, 2:6. Čelákovice B: Choura, Vrtiška, Doucek, Matura, Frank, Bareš, Holzman, Zelba, Sýkora, Ftáčník. Diváci: 30. 

JEDOU. Extraligoví nohejbalisté jsou po čtyřech kolech na prvním místě tabulky
Nohejbalisté Čelákovic mají formu jako řemen
V neděli se už pošesté běžel Nymburský půlmaraton.
Nymburský půlmaraton ovládl Maročan Saji