V základních skupinách vyhrála Vokounová nad Kyralovou z Čakovic 2:1, Mojdlová nad  Schützovou z Útěchova Brno také 2:1 a Pěčková nad Havránkovou z Č. Brodu 2:0. Mojdlová ještě získala set v zápase s Štenglovou ze Sokola Břve. Všechny hráčky se pak utkaly v osmifinále, do kterého Mojdlová s Pěčkovou a Vokounovou postoupily ze třetích pozic, Tak všechny domácí hráčky skončily.

Ve finále Fišerová porazila svou spoluhráčku z Českého Brodu Svobodovou 2:0 a stala se mistrní republiky v singlu. O třetí místo Malátová z Útěchova Brno porazila Žemlovou ze Sokola Praha – Vršovice II 2:0 a obsadila třetí příčku.

„Věříme, že jsme pro ženy připravili jedno z těch lepších mistrovstvích, co se týká zázemí a organizačních záležitostí. A pro nás to byla generálka před MČR v královské disciplíně trojic mužů, které se koná tuto sobotu. Překvapivými momenty pro mě bylo vyřazení hráčky z Českého Brodu Lenky Cibulkové a druhé místo opět hráčky z Českého Brodu, která ve svém věku převyšovala mnohé hráčky o sto procent svou bojovností," zhodnotil ženské klání vedoucí čelákovického turnaje Martin Flekač.