CHOCEŇ – CS NYMBURK 3:1

Po výborném začátku a vedení 1:0 a 21:17 pustil Nymburk domácí do zápasu, když zahrál šest nevynucených chyb. Domácí za velké podpory fanoušků skvěle útočili, i tak svitla hostům naděje ve čtvrtém setu za jejich vedení 22:20. „Ale opět jsme chybovali v útoku a set i utkání nakonec prohráli," uvedl po zápase předseda nymburského volejbalového oddílu Vojtěch Věchet.

HR. KRÁLOVÉ – CS NYMBURK 3:2

Na soupeře z Hradce Králové, na kterého Nymburští v minulé sezoně neuhráli ani set, nastoupili hosté koncentrovaně a na hřišti to bylo znát. Přes prohru ve druhém setu vedl Nymburk 2:1 a zdálo se že utkání dovede do vítězného konce. „Domácí vyměnili nahrávače, což se ukázalo jako klíčové. Nový nahrávač zrychlil hru a dovedl domácí k vítězství v tiebreaku," našel příčinu porážky Věchet.

Mužstvo Nymburka si tak připsalo do tabulky jeden bod. „I přes dvě porážky se dá hodnotit vstup do soutěže jako podařený. Máme sedm bodů a jsme na pátém místě tabulky," uvedl předseda klubu. „Musíme brát v úvahu, že jako jediné družstvo soutěže jsme nehráli ani jediný zápas v domácím prostředí," připomněl fakt Věchet.

Domácí zápasy čekají Nymburk po přestávce a to 23. října v 19.45 hodin, kdy hostí v hale Základní školy Komenského ČZU Praha a o den později v 11 hodin Domažlice.

„Těšíme se na vaši podporu v hledišti," láká diváky do hlediště předseda oddílu Vojtěch Věchet.