V základních skupinách se nejlépe dařilo týmu Aktuálně.cz, který získal 9 bodů za tři vítězství a týmu TV Nova, jenž dvakrát vyhrál a dvakrát remizoval, což mu vyneslo 8 bodů.

V semifinále vyzvala Nova Lidové noviny, které porazila těsným výsledkem 2:1, Aktuálně.cz naopak podlehlo druhému nejlepšímu týmu skupiny A, Deníku Sport, také o jedinou branku – 2:3. V souboji o bronz mezi Aktuálně.cz a Lidovkami došlo až na penaltový rozstřel, když v základní hrací době nepadla jediná branka. Nakonec se radoval tým Aktuálně.cz, který na penalty zvítězil 4:2.

Na jedenácté minci České mincovny z cyklu „Legendy československého hokeje“ se objevuje další ze „zlatých hochů“, kterým není nikdo menší než Jaromír Jágr.
Jaromír Jágr vyrazil minci se svojí podobiznou

Ve finále na tým Novy čekal soupeř ze skupiny – Deník Sport. Zatímco souboj ve skupině byl poměrně vyrovnaný, v tom finálovém se jasně ukázala výhoda početnějšího kádru nováckého týmu i větší zkušenost některých hráčů. Po opatrnějším začátku odpočatější Nova přešla do drtivého útoku a ujala se vedení 3:0. Deník Sport v závěru už jen snížil na konečných 3:1.

Nejlepším střelcem základní části se stal Petr Paseka z Hospodářských novin, který vstřelil všechny čtyři branky svého týmu a nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Martin Špicl z Aktuálně.cz. 

Střelec dvou gólů Jean-David Beauguel v utkání proti švédskému Örebro
Příprava u moře. Fotbalisté Plzně zbrojí na jarní část ligy
Tereza Kožárová
McDonald's Cup byl pro mnohé dívky odrazovým můstkem. Dnes oblékají ligové dresy