Nejlépe se dokázala prosadit a čtyřikrát stála na stupních Adéla Brázdová (2010). Zlato vyplavala na trati 50 metrů volný způsob, stříbro dokázala získat hned dvakrát a to na trati 100 metrů volný způsob a 100 metrů prsa, třetí dohmátla na trati 50 metrů znak. „Adélce patří velká gratulace a všichni jí moc přejeme, aby se jí takto dařilo i na dalších závodech,“ řekla jedna z trenér plaveckého oddílu Lokomotiva Nymburk Ivana Řeháková.

Fanouškovská euforie
Nymburáci, posílejte selfíčka z Wembley a Edenu!

Adéla Fraňková (2010) zabojovala na trati 100 metrů znak, kde získala stříbrnou medaili. I v dalších závodech si zlepšila svá osobní maxima, ale to už na medailová umístění nestačilo. „I Adélce Fraňkové gratulujeme,“ řekla Řeháková.

Třetí nymburská plavkyně Otýlie Vetešníková (2011) rovněž zaplavala pěkně, ale na medaile si musí počkat, protože letos plave s o rok staršími soupeřkami.

„Všem našim závodnicím děkujeme za reprezentaci našeho oddílu, Báře Vetešníkové za trenérskou činnost a všichni doufáme, že se našim svěřencům bude dařit i na dalších závodech,“ přeje si trenérka Lokomotivy Ivana Řeháková.

Fanouškovská euforie
Nymburáci, posílejte selfíčka z Wembley a Edenu!