Pro tento turnaj měli poděbradští trenéři Tomáš Vejvar a Lukáš Vejvar k dispozici celkem sedm dívek a devět chlapců, což jim dalo možnost vytvořit dva týmy, když tým označení jako Poděbrady 1, byl tvořen výhradně z dívek a tým Poděbrady 2 zase pouze z chlapců. Oba týmy měly možnost se postupně utkat s družstvy Spartaku Příbram, TJ Turnov, Sparty Kutná Hora a domácího HC Kolín. Každý tým na tomto turnaji odehrál celkem šest utkání.

„V týmu dívek si svoji premiéru odbyla dvojice Adriana Skokanová a Michaela Šmídová a nutno říct, že obě obstály až nad očekávání. Také další hráčky dívčího týmu zaslouží obrovskou pochvalu za předvedené výkony, ať už v útočné, tak obranné fázi či na pozici brankářky,“ chválil tým trenér Tomáš Vejvar.

Kouč v průběhu turnaje mohl být opravdu nadšený a to zejména z nasazení a bojovnosti všech hráček. Střelecky se dokázala prosadit zejména dvojice Nikola Festová a Anežka Černá. Vůbec se neztratily také nejmladší dívky Rozárka Černá, Bětka Mrázová a Bára Víšová, které celý turnaje odehrály v neskutečném pohybu a stejně jako všechny dívky si zasloužily od trenéra velkou pochvalu na konci turnaje.

Z fotbalového utkání III. třídy Sány/Opolany - Kovanice
III. třída: Souboj o postup vyhrála Litol. Křinec dotahoval marně

Tým chlapců na turnaji vedl Lukáš Vejvar, který také v tomto turnaji mohl předávat zkušenosti, které sbírá v rámci nejvyšší dorostenecké ligy a to ať už z pozice hráče na hřišti nebo také koučování týmu během utkání. Nutno říct, že na všechny zúčastněné chlapce, měl průběhu turnaje velmi pozitivní vliv a díky tomu výkon našim minižáků měl na turnaji vzestupnou tendenci. Střelecky se na turnaji nejvíce dařilo trojici Mikuláš Beran, Vladimír Obrazcov a Štěpán Cícha, nicméně i tak mohli být střelecky efektivnější. V brance se opět velmi dařilo Adamu Bradnovi, který začíná při turnajích využívat zkušenosti, které získává v rámci speciální brankářských tréninků. „Brankářské tréninky náš klub organizuje každý týden pod odborným dohledem krajského trenéra Martina Dohnala,“ řekl Vejvar.

Také další chlapci byli velmi platnými články celého týmu, jmenovitě Ondra Škopek, který v průběhu turnaje předvedl celou řadu uvolnění jeden na jednoho, což dokázal do utkání přenést z tréninků. Do pěkných střeleckých příležitostí se také dokázal dostat Adam Pošík, mnoho z nich také pěkně zakončit. Velmi dobrou poziční hru v obranné fázi předváděli Ondra Víša a Kuba Bradna, kteří opět v tomto turnaji ukázali, že je v nich velký potenciál a pokud budou pravidelně trénovat, mohou být pro tým velkým příslibem. Nejmladším členem družstva byl Šimon Cícha, který je věkem ještě v kategorii přípravky, opět trenérům ukázal svou neskutečnou zarputilost a obrovskou snahu jak v útoku, tak obraně.

Sestavy

Házená Poděbrady 1 - dívky: Anežka Černá, Rozárka Černá, Barbora Víšová, Alžběta Mrázová Nikola Festová, Adriana Skokanová a Michaela Šmídová.

Házená Poděbrady 2 - chlapci: Mikuláš Beran, Adam Bradna, Vladimír Obrazcov, Štěpán Cícha, Adam Pošík, Ondřej Víša, Ondřej Škopek, Jakub Bradna a Šimon Cícha.