Sedmnáctým místem se ve svých kategoriích uvedli Patrik Chlubna (H10C) a Petr Beier (H35B). Iva Fábinová skončila na osmnáctém místě kategorie D40B a jednadvacáté místo v kategorii D10C vybojovala Eliška Štěpánová. V tvrdé celostátní konkurenci se poděbradští běžci neztratili, a tak úspěšně uzavřeli první ročník kroužku pro mládež.

"Jsme překvapeni talentem našich dětí. Tento sport tu opravdu chyběl. Letos jsme museli odmítat zájemce, abychom udrželi kvalitu výuky, ale další dva trenéři obdrželi licence, a tak od září uvažujeme o rozšíření o další tréninková družstva," uvedl předseda oddílu Jakub Lounek.

O prázdninách jede klub na třídenní závodní soustředění "Rumcajsovy míle" do Českého ráje. Všechny pořádané akce jsou veřejnosti přístupné a i pro naprosté laiky jsou připraveny velmi jednoduché tratě. "I když nevyhrajete, jste vítěz, protože najdete ukryté kontroly - to je kouzlo orienťáku. A účastnit se mohou všechny věkové skupiny," potvrzuje člen výboru Petr Beier.

Klub touto cestou děkuje všem svým partnerům a podporovatelům a pro zájemce z celého Nymburska odkazuje na web www.behejpodebrady.cz.

Z turnaje v malé kopané starých gard v Městci Králové
FOTO: Pyro není zločin, skandovaly fanynky
Ze streetballového klání na nymburské Remanenci
FOTO: Réma byla narvaná k prasknutí, ozdobou byly smeče exligisty Englického