Na závěr soutěže se uskutečnilo vyhlášení nejlepších sportovců za rok 2011. V ženách vyhrála Hana Takáčová, v mužích Milan Špingl a v masters Karel Ruso, který byl zároveň vyhlášen jako nejaktivnější silový trojbojař desetiletí.

„Toto ocenění mě zaskočilo a překvapilo. Nevím, kde ty výsledky vyškrábali, ale muselo jim to dát fůru práce vybrat mezi tolika závodníky. Mě samozřejmě potěšilo, že jsem to právě já,“ neskrýval spokojenost nymburský silový trojbojař Karel Ruso.

Jako první závodila Kateřina Hyblerová. Zvedala na hranici svých osobních rekordů a ve sloučené váhové kategorii skončila na šestém místě.
Z mužů jako první závodil Karel Ruso v kategorii do 66 kg a suverénně zvítězil.

Ve sto pětce se sešli hned tři borci Nymburka. Nejlépe si vedl Jaromír Sršeň. Bral bronz za dřep, stříbro v benči a celkově skončil na třetím místě. Pátý byl Luboš Billy, ale získal překvapivě bronz za mrtvý tah. Na sedmé pozici skončil David Oberländer se svými novými osobními rekordy. Pavel Hulák soutěž nedokončil.

Pěkný závod se odehrál v kategorii do 120 kg, ze kterého vyšel vítězně Zbyněk Krejča. Bral stříbro v tahu a dřepu a benč stejně jako trojboj vyhrál. Pavol Demčák skončil celkově třetí. Spolu s Krejčou zkoušeli pokořit rekord v benči, ale nevyšlo jim to. Tomáš Břinčil pokořil svá osobní maxima ve dřepu a v tahu a celkově skončil pátý.

V supru kraloval Milan Špingl, který vytvořil český rekord ve dřepu a v mrtvém tahu.