„I na těchto závodech se nymburským borcům velmi dařilo a pro trenéry bylo potvrzení, že jdou v přípravě správnou cestou," uvedl k povedeným závodům předseda Lokomotivy Nymburk Josef Fuksa.

Ve chladném, deštivém a větrném počasí se po dva dny sešli závodníci pětačtyřiceti  oddílů z České republiky, aby získali body do žebříčku Českého poháru, ale zároveň i do žebříčku pro sestavení členů sportovních center mládeže.

Kanoisté Lokomotivy Nymburk zde měli zastoupení dvaceti pěti členů, což je potěšující zpráva, která vypovídá i o skutečnosti, že se oddíl Lokomotivy Nymburk neustále rozrůstá.

A nyní výsledky. První na stupních vítězů stáli: junior Karel Palma třikrát, dorostenci David Volák rovněž třikrát, Petr Fuksa dvakrát, Jakub Černý jednou, Filip Vohradský také jednou, Dan Kořínek jednou. Žáci Matyáš Plaček jednou a stejně tak Toupal David.

Na druhém místě skončili: Karel Palma dvakrát, Petr Fuksa třikrát, Jakub Černý jednou, Filip Vohradský a Dan Kořínek také jednou, Mikuláš Mareš třikrát, Matyáš Plaček jednou, stejně jako David Toupal, Patrik Toupal a Petr Tettinger.

Třetí místa obsadili: Zajíček Jakub dvakrát, Černý Jakub rovněž dvakrát, Toupal David jednou, Bürger Tomáš také jednou, rovněž i Vilímek Petr a Kořínek Dan.

„O další výsledky, které přinesly body do celkového pořadí oddílu, se postarali Filip Špaček, Tomáš Válek, Lukáš Bacílek, Jakub Suchý, Vojtěch Jelínek, Jan Blažej, Miroslav Klíma, Kryštof Kupec, Adam Špaček, Adam Holenka, a děvčata Vohradská Barbora, Demeterová Iva, Kelymanová Lucie a Chovancová Barbora," vyjmenoval další závodníky Lokomotivy Nymburk Fuksa.

Kanoisté přijmou do svých řad nové borce. „Vedení oddílu kanoistiky i nadále doplňuje řady svých členů a proto vyzýváme mládež ve věku devět až čtrnáct let, neváhejte a přijďte mezi nás. Možnost máte každé pondělí, úterý,středu a pátek vždy od 15 hodin na loděnici kanoistů," láká potencionální členy nymburského oddílu předseda Fuksa.