Nafoukne se gumový dopad, postaví se odrazové rampy a půjde se na to. Na Podmol Brothers Show mohou diváci očekávat salta na motorce, triky na koloběžkách, ale také představení kulturistů. Libor Podmol totiž společně se specialisty na kondici vymyslel speciální workoutový program, přes který může kdokoliv posilovat a rozhýbat více své tělo. „Naše akce má totiž za úkol nejen pobavit, ale také inspirovat lidi k většímu pohybu,“ dodal Podmol.

Nevidomý Ondřej Zmeškal se chystá pokořit triatlon v Příbram.
Sport nezná hranice. Příbramský triatlon se chystá pokořit nevidomý závodník

Mistr světa ve freestyle motokrosu se rovněž ve Vlašimi představí a na do mobilního nafukovacího dopadu byl měl dát několik triků. A to po šestnácti měsících od mnichovské vážné nehody, kde si na mnoha místech zlomil obě nohy. „Koronavirová pandemie nám zmařila plány a naší velkou plánovanou show v Karlových Varech jsme museli posunout na jaro 2021. Venkovní menší akce jsou ale povoleny. A tak jsme se domluvili s naším domácím městem Vlašim, abychom se mohli všichni sejít, zalítat na mašinách také před diváky,“ vysvětloval Podmol.

Show odstartuje v areálu Na Lukách od 14:00, létající motorky začnou o hodinku později. Poté je vystřídají koloběžky, kulturisti, čtyřkolky a od 16:30 se mohou diváci těšit na další freestyle motokrosovou akci. Od 20:00 je navíc after party v Music Club Hangar v Domašíně.