St. Město – Nymburk 3:1

„První set byl vyrovnaný, ale v závěru nám domácí odskočili. Ve druhém setu jsme dobře bránili, hráli jsme dobře na síti. Třetí sadu jsme měli dobře rozehranou, ale nezvládli jsme to, připravili jsme se o zisk alespoň jednoho bodu a už jsme se nedokázali do zápasu vrátit. V dalším průběhu jsme nasekali hodně chyb," hodnotil vystoupení Nymburka ve Starém Městě Vojtěch Věchet.

Brno – Nymburk 3:0

„Rozhodl první set," hlesl předseda nymburského volejbalového klubu. „Prohráli jsme vyrovnanou koncovku. Domácí se opírali o dva smečaře A – týmu, které jsme nedokázali ubránit. Největší rozdíl mezi oběma týmy byl v útoku," řekl Věchet.

Jeho tým je momentálně na desáté pozici, má dvacet jedna bodů. Na osmou pozici zaručující play off ztrácí tři body. Ale má o zápas k dobru.

A ten hraje ve čtvrtek. Nymburský tým hostí reprezentační družstvo kadetů kategorie U18, které v první lize hraje. Zápase se ale výjimečně odehraje ve Sportovním centru v malé hale a začne v 18 hodin. „Když urveme tři body, budeme zase na příčkách play off. Je to pro nás jeden z klíčových zápasů," dodal předseda Věchet.