Čelákovice - Vsetín 5:3, na zápasy 1:1

Vše odstartovala dvojice Šafr, Holas a střídající Bareš. V prvním setu to ještě nevyšlo, ale v dalších dvou přehráli soupeře 10:4 a 10:8. Druhý bod přidala trojice Bareš, D. Matura a Holas. V prvním setu otočila nepříznivý stav 7:8 na 10:8 kraťasem D. Matury. Ve druhém na 10:5 opět ukončoval D. Matura. Na 3:2 zvyšoval Kolenský v singlu. Ve dvou setech vždy 10:6 vybodoval slovenského reprezentanta Stupáka. Poslední dva body přidala nejdříve trojice Spilka, Flekač, Šafr po setech 10:2 a 10:6 a poté dvojice Šafr, Holas a střídající Bareš proti Chalupovi se Stupákem. Po velkém dramatu v prvním setu na devítkách ukončoval Holas podél saka. Ve druhém na 10:5 přispěl Stupák nepřesnou smečí do autu.

Slovan Lysá nad Labem opět prohrál. Doma padl s Tuchlovicemi
Brabec věřil v obrat. Jeho chutě zhatilo hloupé vyloučení Ježka

„Myslím, že jsme předvedli velmi kvalitní výkon podtržený výhrou. Do třetího zápasu pojedeme odhodláni udělat vše, abychom postoupili,“ zhodnotil zápas kapitán Čelákovic Martin Spilka.

Sled zápasů: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 5:3. Spartak Čelákovice: Seidl, Loffelmann, Flekač, Spilka, Bareš, Nesládek, Hejtík, Holas, Kolenský, Šafr, D. Matura, T. Matura.

Druhý zápas play off: Šacung Benešov – Karlovy Vary 0:5 na zápasy 0:2