Na republikovém šampionátu jste se stala mistryní republiky. Uspěla jste tedy na jedničku. Jaký to byl pocit a jak jste si prvenství užila?

Prvenství jsem si užila na maximum, vystoupat na ten nejvyšší stupeň a říct si, že za tu všechnu námahu a za ten volný čas, který do toho sportu dáte, se to vyplatí. Šampionát jsem vyhrála již podruhé, jen letos ve starší kategorii. Takže znovu obhájit titul mistryně republiky byl úžasný a nepopsatelný pocit.

Tušila jste hned po svém vystoupení, že z toho bude první příčka a zlatá medaile?

Já jsem si to jela hlavně užít, tudíž jsem nic neočekávala. Po finálovém kole jsem měla dobrý pocit, ale popravdě jsem ani nepomyslela na tu nejvyšší příčku.

Co na váš úspěch říkali vaši nejbližší – kamarádi, kolegyně, rodina?

Myslím si, že měli všichni stejnou radost jako já. Když vás v tom rodina a přátelé podporují, závodí se mnohem lépe. Co mě také moc potěšilo, bylo to, že za mnou po vyhlášení chodili lidé, které jsem ani moc neznala, a říkali mi, že jsem si to vítězství zasloužila. To mě potěšilo a zároveň nakoplo, abych se pořád zlepšovala a zlepšovala.

Startovala jste v juniorské kategorii SAMC. Jaká v ní byla konkurence?

Konkurence byla veliká. Moc nejezdím na závody, které se konají na Moravě, takže nikdy nevím jakou mají dívky formu. Většinou, se ale právě dívky z Moravy řadí mezi nejlepší závodnice, letos to byla také pravda, obsadily druhé a třetí místo.

Šampionát se konal v Praze. Jaká při závodech panovala atmosféra?

V aerobiku se tam už s hodně závodnicemi znám. Atmosféra byla skvělá, všichni si navzájem fandili a podporovali se. A to přesně se mi na aerobiku líbí, když si všichni navzájem přejí co nejlepší výsledek.

Vy startujete za čelákovický klub, bydlíte v Nymburce. Jak to jde všechno zvládat spolu se školou?

Mě to zatím problémy nedělá. Jsem na základní škole, takže se mi rozvrh nekryje s dojížděním do Čelákovic. Uvidím jak to budu zvládat, až budu na střední.

Čeho byste chtěla ještě dosáhnout? Jaké jsou vaše cíle?

Můj cíl je se nominovat ve sportovním aerobiku na mistrovství světa. Tak snad se mi to někdy povede.