deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Lukáš Kaboň

Fotograf

Archiv

Dlouholetý fotograf Deníku. Věnuje se zejména reportážní a sportovní fotografii. Spolupracuje také s mezinárodní agenturou Anadolu Agency. Absolvent Ostravské univerzity, obor informační technologie. Členem týmu Deníku od roku 2013. Věnuje se především reportážní a sportovní fotografii. V roce 2020 se stal vítězem 26. ročníku prestižní fotografické soutěže Czech Press Photo v kategorii Aktualita. 

Deník / Lukáš Kaboň

Hned dvakrát zabodoval v soutěži Sportovní fotografie, kterou každoročně vyhlašuje Klub sportovních novinářů ČR, za rok 2019. Stal se vítězem kategorie Sport-Série (díky sérii snímků z mistrovství Evropy žen v softbalu).

Za snímek z brankoviště pořízený během mistrovství světa v para hokeji získal cenu poroty – čestné uznání. Dlouhodobě také spolupracuje s mezinárodní zpravodajskou fotoagenturou Anadolu Agency, pro kterou pokrývá oblast České republiky.

< Předchozí
1 z 2
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků severní Moravy:

Prozkoumejte jiný region ČR: