deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION
Výběr regionů ČR Redakce Prahy Eliška Gáfriková

Eliška Gáfriková

Redaktorka

Deník/Attila Racek

V Deníku působím od roku 2016, kdy jsem ještě jako studentka žurnalistiky Masarykovy univerzity v Brně nastoupila do redakce Brněnského deníku. Tam jsem se pět let věnovala článkům z oblasti kulturního života ve městě a historie. Mimo jiné jsem připravovala seriály rozhovorů Pamatuji válku a Magické osmičky, s pamětníky druhé světové války a minulého režimu. Úžasná setkání s nimi a možnost převyprávět jejich neuvěřitelné příběhy našim čtenářům považuji za jedno z nejhezčích období své brněnské redakční kariéry. Od května 2021 připravuji texty z oblasti historie, vědy a zahraničí pro web denik.cz.

Deník/Eliška Gáfriková

Pocházím ze Slovenska, vystudovala jsem obory Bezpečnostní a strategická studia a Mediální studia a žurnalistika na Masarykově univerzitě v Brně. Nejraději připravuji texty z historie, protože dějiny nabízí nepřebernou studnici zajímavých příběhů.

< Předchozí
1 z 2
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Prozkoumejte jiný region ČR: