Na videoklipu k singlu Blessed se hudebně podílejí i další hudebníci známí ze spolupráce se slavnými českými jmény rockové a popové scény. Mimo jiné baskytarista Ondřej Hauser známý z kapely Prago Union. „Hlavní myšlenkou příběhu je dialog s přírodou, péče o přírodu, vnímání toho, jak k nám promlouvá. A že pokud se nepoučíme, nemůžeme být spaseni,“ řekla režisérka klipu Kateřina Vídeňská.

Ilustrační foto.
Nymburská nemocnice plánované operace dále odsouvá, městecká s nimi začne

Rezervace s divokými zvířaty a ranní mlhou vytvořila pro natáčení videoklipu magickou atmosféru. „Hudebně se sice obvykle pohybuji v jiné rovině, a hudební styly jako soul nebo jazz mě nikdy příliš neoslovovaly, ale skladba Blessed je skutečně příjemná k poslechu a navíc její obsah souzní s posláním naší rezervace. Jsme proto velmi rádi, že jsme mohli k natáčení klipu poskytnout kulisy,“ doplnil Dalibor Dostál, ředitel ochranářské organizace Česká krajina, která rezervaci divokých koní v roce 2015 založila.

Ešli alias Ashley S. Abrman se narodila jako dcera pastora v texaském Houstonu a prakticky celé dětství procestovala mezi Amerikou a Českou republikou a Slovenskem. Usadila se v Čechách, kde nadále rozvíjí svou velice úspěšně našlápnutou pěveckou kariéru. Známá je z kapel a projektů jako například The High Corporation, Carpet Cabinet, Atomic Gigolo, Zorba Že Ja Buddha nebo Ochepovsky project,“ vysvětluje Kateřina Vídeňská.

Kruhový objezd u hudebního klubu Mlejn v Nymburce.
OBRAZEM: Nový kruhový objezd v Nymburce je už v provozu

Její hudba vyšla na několika kompilacích včetně Beat Garden Compilation 5, úzce spolupracuje s labelem Gergaz zaměřeným na aktuální elektronickou scénu. Ve videoklipu spolu se zpěvačkou vystoupil také tanečník a držitel Ceny Thálie za balet Robert Skujenieks.