"V březnu 2023 se vracíme po mnoha letech do klubů a sálů s odloženým turné k poslední desce Halywůd. Po velkých koncertech, stadionech, festivalech nebo KryštofKempech zpět do prostor, kde jsme před téměř třiceti lety začínali svoji vysněnou cestu," avizovali členové kapely před začátkem tour, při které se představí i v dalších sedmnácti českých a moravských městech.

Ve Zruči se slavnostně otevřely nové ordinace. Zájem byl obrovský
Ve Zruči nad Sázavou otevřeli tři nové zubní ordinace. Zájem je obrovský

Ve zcela zaplněném kutnohorském Lorci se kapele v čele s frontmanem Richardem Krajčem dostalo vřelého přijetí. na které reagovali muzikanti poděkováním: "Děkujeme do Kutné Hory… bylo to fenomenální. Tohle turné se zdá být již teď pro nás legendární," objevilo se po koncertu na fb účtu kapely spolu s fotografií klanějících se protagonistů a nadšených fanoušků.

Kryštof je česká hudební skupina, kterou založili Richard Krajčo, Nikolaj Arichtev, Jarda Blahut, Biser Arichtev a Pavel Studník v roce 1993 ve slezském Havířově. Již po třech měsících od vzniku absolvovali několik koncertů a zhotovili demosnímek skvěle. Po úspěších přišly první komplikace, kapelu opustil kytarista Pavel Studník a Biser Arichtev. Zanedlouho se však našla náhrada v podobě Marka Sloniny a saxofon obsluhoval Aleš Konieczny, se kterými kapela nahrála druhý demosnímek. Při natáčení třetího demosnímku však kapelu opustili Marek Slonina a Aleš Konieczny, které nahradili Nikos Petros Kuluris a Evžen Hofmann. Jako hosté vystupovali Ondřej Kyjonka a Nikos Grigoriadis, kteří s kapelou zůstali. Třetí demosnímek byl natolik podařený, že kapele nahrávací společnost MONITOR-EMI nabídla smlouvu na regulérní nosič. Poslední změnou ve složení byl Jakub Dominik, který nahradil Jardu Blahuta. V tomto složení kapela vystupuje dodnes. Zdroj: Wikipedie