Autor tuto hru napsal před čtyřmi lety pro Jihočeské divadlo v Českých Budějovicích jako Job interviews. Hlavní postavou je Věra, majitelka agentury, která především vybírá herce do filmových rolí. Většinu málokdo zná, ale zastupuje i pár těch skutečně slavných. Několika z nich se klaní, ale mnohými spíše pohrdá. Její cynismus či arogance je známá, ale ona to s lidmi umí.

Vyprodané Divadlo Na Kovárně sledovalo Věřinu kariéru a také její pád z výšek na samé společenské dno. Patřil do něho rozpad vztahů v rodině, rozvod, ztráta práce. Velké uznání si zaslouží Kateřina Urbánková, která se ujala role Věry.

Podle diváckého ohlasu komedie mnohé pobavila a zároveň donutila k zamyšlení. „Bylo pro mě zvláštní právě tuto komedii zkoušet s ochotníky, kteří jsou obvykle zproštění podobných hrůz spojených se zákulisím tzv. českého showbyznysu - jednání s producenty, chození na castingy, časté řiťolezectví u režisérů a uměleckých šéfů, postelové konkurzy a podobně. Možná proto jsme se mohli na hru dívat s větším odstupem. Po letech jsem nasál úplně jinou atmosféru, ochotnickou atmosféru. Radost divadla pro divadlo a ne pro peníze, či slávu. Právě takové pozlátko Zelenka kritizuje výrazně a to je téma přesahující všechny profese, čas i prostor,“ uvedl režisér Jan Novák Nosek.

První repríza je na programu v pondělí 5. března od 19.30 v Divadle Na Kovárně.

V Sadské se tančilo na společenském plese.
OBRAZEM: Společenský ples roztančil sál v Sadské
Na výstavišti se prezentovali žáci místní střední školy.
Střední škola oděvního a grafického designu se představila na výstavišti