Jde o muzikanty 
z Nymburska, kteří byli nominováni do ankety a vy, čtenáři Nymburského deníku, jste jim posílali své hlasy v pěti kategoriích. V té první, Zpěvačka roku, zvítězila Jana Ryklová, na druhém místě se umístila Lucie Janková, třetí místo získala Zdeňka Posejpalová.

Ve zpěvácích vypadalo konečné pořadí takto: 1. Jan Matyásko (na snímku vpravo se starostou Nymburka Tomášem Machem), 2. Milan Děda Mikuškovic, 3. Ondřej Marek.

V kategorii Skupina roku získala první místo kapela Pištův sklep, na druhém místě skončil legendární Telegraf a třetí příčka patřila kapele Xenon. Ve speciální kategorii Hudebník roku získali prvenství hned dva muzikanti se stejným součtem pořadí: o prvenství se rozdělili Petr Pigot Píša a Viktor Szita, poslední ze trojice muzikantů, kteří se nejlépe umístili, byl Vítek Beneš.

Poslední kategorií, kterou redakce vyhlašuje také od začátku ankety, byl počin roku. Na první místo vynesli svůj oblíbený festival fanouškové Rock of Sadska 2015, druhé místo získala Česká mše vánoční J. J. Ryby v podání Hlaholu v kostele sv. Jiljí v Nymburce a třetí nejlepší součet pořadí z hlasování na novinových kupónech a na webu získal Křest CD kapely Pištův sklep na Staré Poště v Městci Králové.

Samozřejmě i letos poslala redakce do Síně slávy zasloužilé muzikanty. Síň se rozrostla o violoncellistu Jiřího Čmugra, dále o hudebníka Mildu Stehlíka a Milana Pavloviče, který letos slaví své kulaté narozeniny. Hudení osobností roku zvolila redakce společně s Viktorem Szitou, který se velkou měrou podílel i na dramaturgii programu vyhlašovacího večera, nestora nymburské hudební scény, ale hlavně zvukaře Jiřího Hájka, který slávu regionu donesl až do americké Carnegie Hall.