O úvod festivalu se postaraly kapely Eagleheart, Törr a trash metalová legenda Debustrol. Potom se na pódiích vystřídal Alkehol s Motorbandem. Škwor a Walda Gang přivítal obrovský „kotel“ fanoušků před pódiem. Po nich přišel čas pro prvního zahraničního hosta, kterým byl Hämatom. Tato německá kapela není českým posluchačům neznámá, do jejich podvědomí se dostala díky společnému tour s Dymytry. V programu pokračovala Doga a šumavská tanzmetalová formace Trautenberk. Na závěr večera zahrála kapela Hand Grenade.

V sobotu festival pokračoval, v pravé poledne se na pódiu představil skoro místní Roxor z Nymburka. Loco Loco a Jeremi rozehřáli publikum před vystoupením Traktoru. Ten, ostatně jako i jiné kapely, představil písničky z nového alba. Vitacit sice nové album nevydal, ale byl nejdéle hrající kapelou, jejíž počátky se datují od roku 1975. V Sadské si s Vitacitem zahrál i zakládající člen kapely Pavel „Kuře“ Hejč. Vystoupením skupin Kreyson memorial, Henych 666 a Booters se přiblížil hlavní večerní program. Už během vystoupení kapely Root se plnil prostor před druhým pódiem, kde se připravovala na své vystoupení legenda domácího metalu, skupina Arakain. Ta vzbudila svým vystoupením patrně největší ohlas publika. Po vystoupení německých skupin Megahertz, Stahlmann a S.D.I. se neúprosně přiblížil konec tohoto festivalu. Na jeho úplný závěr vystoupila kolínská metalová Skylla.

Příměstský knihovnický tábor v Poděbradech.
Příměstský knihovnický tábor si děti užívají

Festival poznamenala smutná událost, kdy pár dní před začátkem Rock of Sadská tragicky zemřel Standa Blažek, který stál u zrodu festivalu a nechyběl u organizace všech ročníků. Jeho památku uctili organizátoři a návštěvníci minutou ticha.

Během akce probíhala dobrovolná sbírka, jejíž výtěžek převzal na pódiu z rukou pořadatele Zdeňka Otty a starosty Sadské zástupce České paraboxerské Asociace.

Letošnímu ročníku přálo počasí, a proto si návštěvníci užili dva pohodové dny plné kvalitní muziky.

Vila Kouřimka je na prodej za téměř 30 milionů korun.
Slavná vila Kouřimka je na prodej. Za skoro 30 milionů
Nová podoba titulní webové stránky města Nymburk.
Na webu najdete Střípky z radnice
Nymburský přívoz.
Kraj dá na přívoz dva miliony