Výjimečné prostředí, jídlo a káva na střední Moravě? Tady jsou tipy šéfeditora
Ondřej
Dluhí
Zástupce šéfeditora pro print v centrální redakci
Napište mi
Kam by vás na střední Moravě poslal šéfeditor místního Deníku, pokud byste hledali zajímavé místo na vynikající jídlo či kávu? Tady jsou jeho tipy na tři nevšední podniky.
Restaurant u Mořice Olomouc
Restaurant U Mořice v prostředí budovy Dietrichsteinského paláce v Olomouci.Zdroj: Restaurant U Mořice
Česká klasika i moderní kuchyně v krásném interiéru. K tomu jedno z nejlépe ošetřených piv v Olomouci. Co víc si přát!
Květiny & Kavárna Kavalír, Prostějov
Květinářství a Kavárna Kavalír v Prostějově.Zdroj: Deník/Lukáš Kaboň
Vůně květin a kávy. Na české poměry ojedinělý koncept láká do prostějovské kavárny Kavalír hosty z celé republiky. V útulném podniku je přivítá podmanivá vůně řezaných květin a neotřelý interiér.
Kafe Pikola Šumperk
Kavárna Pikola v Šumperku.Zdroj: Pikola
Rodinný podnik se spoustou dobrého kafe. Mají vlastní pražírnu výběrové kávy, kavárnu a pekárnu v Šumperku. Šumperk jede! A pozor, mají už kavárnu i v Olomouci a ve Zlíně.
Doporučuje šéfeditor Deníků na střední Moravě Ondřej Dluhí
Ondřej DluhíZdroj: Jiří Zerzoň