Předchozí
1 z 6
Další

Petra Dočkalová

Terénní učitelka, Náchod

Petra Dočkalová, terénní učitelka, NáchodPetra Dočkalová, terénní učitelka, NáchodZdroj: Archiv

Moc ráda chodím vždy tam, kde se něco nového otevírá, kde je něco nově. Aktuálně ráda chodím do náchodského Ukáčka, což je bývalé Káčko. Vaří tam i ukrajinské pokrmy. Mohu si nejen zavzpomínat, ale také ochutnat jiná jídla než-li česká. Také do bývalé pizzerie, nyní indické restaurace za náměstím, a to opět pro pestrost a možnost okusit indické jídlo. Stejně tak ráda zavítám i do Zámecké restaurace, tam oceňuji jídlo i prostředí zámku.

David Novotný

Pořadatel kulturních akcí; ředitel Muže roku; Anděl mezi zdravotníky, Náchod

Pořadatel kulturních akcí David NovotnýPořadatel kulturních akcí David NovotnýZdroj: archiv D. Novotného

Velmi rád chodím do Beránku v Náchodě, dobře tam vaří a mám tam řadu schůzek. Když chci opustit Náchod, vřele doporučuji blízko hranic je město Kudowa Zdroj, kde je řada restaurací, které stojí za to navštívit. Je tam i Česká restaurace, kde skvěle vaří. A také doporučuji cukrárnu a kavárnu Sissi. Jinak velmi rád mám italskou kuchyni, nejraději mám těstoviny. A také miluji sladké, ale musím se krotit, protože bych mohl jíst jen dortíky.

Kateřina Votavová

Modelka, Hradec Králové

Kateřina VotavováKateřina VotavováZdroj: osobní archiv

Moje nejoblíbenější restaurace je Chich food's. Nachází se v Hradci Králové na Velkém náměstí. Vaří nejlepší vietnamské jídlo široko daleko - čerstvé a velmi chutné. Potěší i příjemná obsluha.

Andrea Kocková

Fotografka, Hradec Králové

Andrea KockováAndrea KockováZdroj: Klára Trumhová

Mezi mé nejoblíbenější restaurace patří Asian Restaurant Hieu & Thao v Hradci Králové na Ulrichově náměstí. Vaří skvělou asijskou kuchyni.

Květa Štěrbová

Zakladatelka Kroužků východní Čechy; pedagog volného času, Chrudim

Květa Štěrbová, ambasadorka Chrudimského deníkuKvěta Štěrbová, ambasadorka Chrudimského deníkuZdroj: Deník

Čím jsem starší, tím více považuji za nejchutnější potravu klid a dobrou společnost, a to při jakémkoli jídle. Když ne rodinu, nebo přátele, tak klidně samu sebe. Pro někoho klišé, mít se rád, pro někoho běh na dlouhou trať.

Už moje mamka hodně vařila s námi dětmi, tak hodně a rádi kuchtíme doma společně. Děti při tom prozradí tolik zajímavého a důležitého, takže ve výsledku je úplně jedno, zda vaříme pudink, rajskou omáčku nebo palačinky.. Je to vždy o vzájemném naslouchání a důležitém respektování se.

Pavel Janoš

Mistr perníkář, Pardubice

Pavel Janoš, mistr perníkář, PardubicePavel Janoš, mistr perníkář, PardubiceZdroj: Archiv

Na jídlo, pokud čas dovolí, zaběhnu do Garáže nebo ke Kozlíkům na pizzu a na českou klasiku k Vojtěchům. Mohu doporučit svíčkovou. S přáteli občas zajdu do Nejen dvorek, kde se v příjemném prostředí proberou osobní i obchodní záležitosti.