Předchozí
1 z 7
Další

Restaurace Punkva v Blansku

Hlavní lákadlo: Hovězí guláš s houskovým knedlíkem za 100 Kč

Blanenský reaktor Jan Charvát.Za Deník doporučuje: Jan CharvátZdroj: Deník/Jan CharvátNa poctivém domácím hovězím guláši s houskovým knedlíkem si pochutnají návštěvníci blanenské Restaurace Punkva. Ohromí je nejen vynikající chuť, ale také výhodná cena.

Bistro La Speranza v Brně

Hlavní lákadlo: Šunková pizza (průměr 40 cm) za 205 Kč

Brněnská redaktorka Gabriela Pirklová.Za Deník doporučuje: Brněnská redaktorka Gabriela Pirklová.Zdroj: Deník/Gabriela PirklováPřed malým nenápadným italským bistrem La Speranza v brněnské Lidické ulici stojí lidé fronty na vyhlášenou šunkovou pizzu s názvem Bettega. Tamní kuchaři ji připravují z čerstvých ingrediencí přivezených přímo z Itálie.

Vietnamská a sushi restaurace Diandi v Brně

Hlavní lákadlo: Sushi Avocado Maki za 110 Kč (6 ks)

Brněnská redaktorka Gabriela Pirklová.Za Deník doporučuje: Brněnská redaktorka Gabriela PirklováZdroj: Deník/Gabriela PirklováNa skvělém japonském sushi si pochutnají Brňané v moderní vietnamské restauraci Diandi, která se nachází na náměstí Svobody v Brně.

Vinařství Šílová v Mikulově na Břeclavsku

Hlavní lákadlo: Veltlínské zelené, bílé suché víno, láhev 225 Kč

Břeclavská redaktorka Iva Haghofer.Za Deník doporučuje: Břeclavská redaktorka Iva HaghoferZdroj: Deník/Iva HaghoferVýborné bílé suché víno, Veltlínské zelené, si v létě vychutnávají hosté na zahrádce mikulovské vinné restaurace Vinařství Šílová.

Hospoda Morava v Hodoníně

Hlavní lákadlo: Pivo z tanku 0,5 l za 30 Kč

Redaktor Hodonínského deníku Rovnost Petr Turek.Za Deník doporučuje: Redaktor Hodonínského deníku Rovnost Petr TurekZdroj: DENÍKCertifikované čepované pivo servírují hostům v hodonínské Hospodě Morava.

Veganská & vegetariánská restaurace U Mlsné lišky v Hodoníně

Hlavní lákadlo: Smažený celerový řízeček s bramborovým salátem za 140 Kč

Redaktor Hodonínského deníku Rovnost Petr Turek.Za Deník doporučuje: Redaktor Hodonínského deníku Rovnost Petr TurekZdroj: DENÍKNa chutné a voňavé zeleninové řízečky chodí gurmáni do vyhlášené veganské a vegetariánské restaurace U Mlsné lišky v Hodoníně.

Hospoda Radegastovna Pirát ve Vyškově

Hlavní lákadlo: Pilsner Urquel, 0,5 l za 56 Kč

Jakub Dostál.Za Deník doporučuje: Jakub DostálZdroj: Deník/Jakub DostálZahnat žízeň kvalitním plzeňským pivem chodí milovníci zlatavého moku do vyškovské hospody Radegastovna Pirát. Kromě toho v netradičním prostředí dostanou i skvělé pivo Radegast.