„V první třetině to vypadalo, že soupeři dáme pět gólů, bohužel jsme proměnili pouze jednu branku. Ale byli jsme jednoznačně lepší tým. Ve druhé třetině, tak do osmé minuty, jsme vedli dva nula, kdy se nám povedlo dát v přesilové hře gól. To bylo pořád příjemné skóre. Soupeř ale zařadil větší rychlost, byl aktivnější, více bruslil. My jsme kazili přihrávky, i jejich gólman vychytal naše šance. Soupeř dal následně kontaktní gól a my jsme se úplně zlomili,“ uvedl k utkání trenér nymburského celku Pavel Bičiště.

Domácím se nakonec podařilo dostat stav na svoji stranu. Nymburk tak odjel s prázdnou. „Soupeř dokázal v závěru druhé třetiny srovnat na dva dva, a to bylo hodně nepříjemné. I přesto, že jsme si řekli, že půjdeme do kabin za stavu 1:2 a něco si k tomu řekneme a zkusíme to nějak zvládnout, jsme bohužel nedokázali domácí přehrát. Dostali jsme ještě dvě branky. V závěru třetí třetiny jsme dali na 4:3, ale to bylo už pozdě. I přes prohru musím říci, že náš brankář Krofta chytal výborně,“ dodal Bičiště.

Řisuty – NED Hockey Nymburk 4:3

Branky: 35. Vyskočil (Patyk, J. Kučera), 39. Kos (Krpata),52. Náprstek (Fortelka, Řepka), 58. Kolařík (J. Kučera, Kos) – 4. Kříž (Eis), 21. Knesl (Josefus, Smejkal), 59. Smejkal (Kolouch). Rozhodčí: Beránek. Diváci: 125. Třetiny: 0:1, 2:1, 2:1.

NED Hockey Nymburk: Krofta – Arnošt, Bičiště, Eis, Hroudný, Jirásek, Josefus, Kačírek, Knesl, Kolouch, Král, Kříž, Kuzďas, Mašek, Rittig, Smejkal, Stehlík, Tržický, Sup.

Do Nymburka míří Draci z Bíliny Nový rok načali porážkou na ledě Řisut, reputaci si mohou napravit v domácím prostředí. Hokejisté klubu NED Hockey Nymburk hrají v sobotu 12. ledna na svém ledě, v dalším utkání druhé ligy přivítají mužstvo Draci Bílina. Utkání bude mít úvodní buly v 17 hodin.

Na startu silvestrovského běhu kanoistů se sešlo rekordních 112 borců.
Tradiční silvestrovský běh nymburských kanoistů byl rekordní
Hokejový turnaj středočeských policistů v Nymburce.
Nejlíp se na ledě daří policistům z okolí metropole

Markéta Stiborová