Nymburk - Trutnov 5:3

„Je příjemné doma vyhrát, navíc se soupeřem, který byl kvalitní a měl ve svém středu Kallu a Kubinčára, dva extraligové hokejisty,“ uvedl po zápase trenér Nymburka Pavel Bičiště. „V úvodu jsme se za chyby při vhazování a fauly dostali do třech a soupeř dal první branku. Jenže ještě v téže třetině jsme třemi góly otočili stav na svoji stranu. Hráli jsme velice dobře,“ potěšilo nymburského kormidelníka. „V prostřední části to bylo nahoru - dolů, bylo to jako utržené ze řetězu a nešlo to ukočírovat,“ usmíval se Bičiště. „Byla tam spousta chyb, ztráceli jsme puky, ale neinkasovali jsme. Za tři body jsem rád, nebyl to od nás špatný výkon,“ dodal kouč.

Branky: 11. Stehlík (Josefus, Ďurač), 11. Wiencek (Burda), 16. Ďurač (Kříž), 52. Ďurač (Josefus), 60. Josefus (Ďurač) – 6. Svoboda (Kalla), 43. Kalla (Kubinčák), 56. Svoboda (Kalla). Třetiny: 3:1, 0:0, 2:2.
NED Hockey Nymburk: Krofta – Kříž, Jirásek, Hroudný, Mašek, Rittig, Knesl, Mirochnikov - Ďurač, Josefus, Stehlík - Smejkal, Eis, Kolouch - Wiencek, Burda, Kačírek - Kuzďas, Voženílek, Král. 

VRATISLAV ŠÍSTEK, vedoucí nymburského basketbalového mužstva, změny v Eurocupu vítá
Dojatý Šístek slavil s basketbalisty postup na MS