„Tak přátelé, kamarádi, je dobojováno. Bylo to opravdu fajn a přes malé výměny názorů proběhlo vše jak má být a i s nábojem,“ byl po turnaji spokojený Luboš „Kevin“ Jelínek, pořadatel akce, který dříve organizoval oblíbené turnaje v malé kopané. Nyní se vrhl na hokej. A lidé se bavili stejně. „Můžeme mít všichni radost, že se nám povedlo podle mého názoru uspořádat super turnaj pro amatéry, což je motto všeho, o co se snažím a dále v tomto hodlám pokračovat. I když je to pro 19. 3. 1973 náročné, smál se Jelínek, který se také jednou zapsal mezi střelce. A jeho radost byla opravdu velká (viz fotky v galerii).

Z přípravného fotbalového utkání Bohemia Poděbrady - Kbely (6:3)
Gólová divočina splnila účel, Bohemia protočila skoro dvě jedenáctky

Veškeré zápasy měly celkem hladký průběh. „Pár věcí stojí za zmínku, kterou si dovolují připomenout. Roman Jelínek a Milan Červeňák - jeden deset let bez hokeje, druhý se občas sklouzl, ale taky radši řízek na stole (smích). A oba naprosto famózní výkon a klobouk dolů borci,“ chválil amatérské hokejisty Kevin. „Dorazili borci z celé republiky včetně kompletního výběru HK Boys z Hradce, dále z RRT týmu třeba Jura, Bači, Petru, Cage, Kulhy. Fandit a kustodovat dorazili  i legendární postavy české motocyklové závodní silnice Marek Červený, Jirka Švihnos, Jindřich Slavík, David Kužela, Matěj Vít, Robert Boháč , Tomáš Vojáček. Perfektní zajištění gastronomie od Jana Nováka. A poděkování patří všem, kteří pomohli k turnaji - rozhodčí, časomíra Honza „Něma“ Němec, a další, kteří přispěli,“ vyprávěl po turnaji spokojený pořadatel Luboš Jelínek.

Z hokejového utkání Krajské ligy Kolín B - Žebrák (3:5)
Krajská liga: Další výhra pro Žebrák, dařilo se i Černošicím a Kutné Hoře

Pořadatelé vyhodnotili i jednotlivce. Nejlepším brankářem klání se stal Dominik Kulhavý z týmu Czech Road Racing Team, nejlepším hráčem pak Radek Serbus z vítězného celku Lázeňští Orli.

Konečné pořadí

1. Lázeňští Orli
2. Czech Road Racing Team
3. HK Boys
4. HC Velký Orel
5. HC Libodřice