V roce 2014 byla dostavěna a zprovozněna nová hala. Zázemí zimního stadionu ale zůstalo původní a vzhledem k rozrůstající se členské základně hokejového klubu bylo již nedostatečné. Proto již na podzim roku 2018 bylo na základě projektové dokumentace zažádáno u Národní sportovní agentury o dotaci. Tato žádost byla úspěšná a město získalo dotaci od NSA ve výši 15 milionu korun. V roce 2019 byla stavba zahájena poklepáním na základní kámen zástupci vedení města, hokejového klubu a tehdejším trenérem reprezentace České republiky panem Říhou a již na podzim 2020 dokončena. Bylo tak zprovozněno nové zázemí zimního stadionu, které obsahuje sedm šaten, rozcvičovnu, posilovnu, šatny pro rozhodčí, WC pro diváky, hockey shop, konferenční a společenskou místnost. „Takřka okamžitě bylo zázemí využíváno nejen místním hokejovým a krasobruslařským klubem, ale například také českou reprezentací sledge hokejistů, kteří se zde dlouhodobě připravují na Mistrovství světa a olympiádu,“ uvedl předseda poděbradského hokejového klubu Petr Fiala.

Z fotbalového utkání I.A třídy Polaban Nymburk - Bohemia Poděbrady (3:1)
Bohemia dala na Polabanu jen jednu penaltu ze dvou, i proto derby prohrála

V rámci kompletního dokončení zimního stadionu byla v roce 2022 dokončena také dostavba původních šaten. Aktuálně je tato stavba finalizována a podařilo se tak uzavřít celý vnitřní blok stadionu. Díky této dostavbě vznikly další tři šatny, přičemž jedna z nich bude sloužit krasobruslařskému oddílu, dále nové zázemí pro ledaře a zejména prostory pro občerstvení s výhledem na led.

V rámci slavnostního aktu došlo k přestřižení pásky zástupců vedením města, zastoupeným panem starostou Červinkou, místostarosty Schulzem a Holasem a dále předsedou klubu HC Poděbrady, panem Petrem Fialou a předsedkyní klubu Kraso Poděbrady, paní Mikolandovou.

Zároveň byli také oceněni veteráni HC/Jiskra Poděbrady, jelikož v letošním roce dochází k padesátiletému výročí jejich vítězství v Okresním přeboru v sezoně 1971/1972. Starosta města při této příležitosti předal bývalým hokejistům Čestnou medaili města Poděbrady a ocenil také bývalého funkcionáře pana Svobodu, který se v těchto dnech dožívá úctyhodných devadesáti let. Své exhibiční vystoupení předvedly také členky krasobruslařského oddílu Kraso Poděbrady. Mistrovské utkání bylo zahájeno symbolickým vhozením slavnostní buly starostou Jaroslavem Červinkou a předsedou HC Poděbrady panem Petrem Fialou.