Hostům chyběla prakticky celá druhá lajna, se kterou počítá trenér Bičiště do mistrovských utkání. V brance Nymburka se představil brankář Formánek, který v loňské sezoně hájil barvy Jindřichova Hradce.

„Na Kolínu je vidět, že hráči absolvovali společnou přípravu, tým je dlouhodobě pohromadě a je složen z vlastních odchovanců,“ začal hodnocení zápasu trenér nymburského týmu Pavel Bičiště. „Ze začátku jsme dostali dva góly, ale ještě v první třetině jsme dokázali jednou odpovědět. Soupeř po celý zápas líp bruslil, my jsme měli možná ve druhé třetině více střel, ale nebyly to střely, které by měly brankáře ohrozit. Hned v prvním střídání druhé třetiny jsme inkasovali a to by se prostě stávat nemělo. Dělali jsme chyby a ztráceli puky v místech, kde by se nám to stávat nemělo, navíc jsme opět měli několik zbytečných faulů. Zkoušíme nového gólmana, ale asi ani jemu nevyšel zápas tak, jak si představoval. Ještě ho uvidíme v sobotu proti Letňanům. Je to stále příprava a já doufám, že o mistrácích to bude lepší,“ řekl po zápase Bičiště.

Poslední přípravný zápas sehraje Nymburk v sobotu v Letňanech.

Branky: 3. Kozák, 11. Březina, 21. Morkes, 48. Kozák, 56. Morkes – 17. Stehlík, 49. Smejkal. Třetiny: 2:1, 1:0, 2:1. Nymburk: Formánek – Kříž, Loučka, Knesl, Mašek, Rittig, Hofman, Parrish – Smejkal, Josefus, Stehlík – Synek, Pilný, Čapek – Kuzďas, Vostřák, Maršoun – Král, Šťastný. 

DOMINIK  JE NOVÝ BRÁŠKA TŘÍ SOUROZENCŮ. DOMINIK OVČANSKÝ se narodil mamince Lucii 5. září 2017 ve 12.14 hodin. Vážil 3 930 g a měřil 51 cm. Domů do Odřepes  je oba odvezl tatínek Josef  za Karolínkou (14), Gabrielkou (11) a osmiletým Vladimírem.
FOTO: Právě jsme se narodili