Na domácí led by 4. října měli dorazit Jakub Voráček a Radko Gudas v dresu Flyers. „Bude to nezapomenutelná méta mé kariéry,“ prohlásil hvězdný útočník. 

Libor Hájek.
Debutoval v NHL, vstřelil první gól a zranil se. Hájek zažil hektický březen

Další jména už jsou s otazníkem. Do Chicaga by mohl po skvělé sezoně ve Švýcarsku zamířit Dominik Kubalík, naopak brankáři Michalu Neuvirthovi končí v létě smlouva, stejně jako na druhé straně Davidu Kampfovi. „Věřím, že smlouvu dostanu a budu pokračovat v Chicagu. Zápas NHL v Praze je velká věc pro mě i celou Českou republiku,“ řekl chomutovský odchovanec. 

Návrat po devíti letech

Zámořská soutěž se vrací do Česka po devíti letech, kdy tu své úvodní dva zápasy sehrály týmy Phoenix Coyotes a Boston Bruins, o dva roky dříve se tu utkaly Tampa Bay Lightning a New York Rangers. V rámci evropského turné se také poštěstilo hokejistům Liberce vyzvat Boston, Sparta narazila na Rangers. 

Tentokrát se Praze sehraje jediný zápas. 4. října od 20.00. Vstupenky na očekávanou akci budou v prodeji od 9 hodin ve středu 27. března v síti Ticketportal. Cena klasických vstupenek se pohybuje v rozmezí 1990 - 7990 korun, VIP balíčky 9990 - 14990 korun. 

Ondřej Palát
Palát a Rutta v NHL slaví. Tampa poprvé v historii získala Prezidentovu trofej