NYMBURK – TECHNIKA BRNO 1:2 SN

Utkání skončilo po pětašedesáti minutách fotbalových výsledkem 1:1, a tak musely o vítězi rozhodnout samostatné nájezdy.

V utkání se dostali do vedení hosté, když si na konci čtvrté minuty z rohu vybruslil Rajnoha, obkroužil celou branku a po ledě překonal bezmocného Kareše. Domácím se podařilo vyrovnat po necelé minutě. Také Malinský si vyjel z rohu kluziště, ovšem nymburský hráč překvapil hostujícího gólmana Chvátala střelou k první tyči.

Po zbytek utkání už se diváci branky nedočkali. Oba týmy si zahrály několik přesilovek, jenže obrany v čele s pozornými gólmany měly před útočníky navrch.

Ve druhé třetině se zdálo, že se Technika dostává pod tlak, domácí hráči sice trávili hodně času v útočné třetině, jenže bez větších šancí na vstřelení gólu. Ani hokejisté Techniky se k bezprostřednímu zakončení nedostávali, a tak o konečném výsledku rozhodla dovedností soutěž.

Hned v první sérii byl úspěšný hostující Sedláček. Rajnoha se Zapletalem neuspěli. Z domácích pohořeli na Chvátalovi Velechovský s Martincem, až Jonášovi se ve třetí sérii podařilo hostujícího gólmana překonat. Ve čtvrté sérii se Jonáš rozjel proti Chvátalovi znovu, podruhé ale neuspěl. To Sedláček vyzrál na Kareše i podruhé a bylo o výsledku rozhodnuto.

Branky: 5. Malínský (Martinec, Velechovský) – 4. Rajnoha (Sedláček), Sedláček SN. Rozhodčí: Vokřál. Vyloučení: 8:8, navíc Jonáš 10 min. os. tr. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0. Diváci: 230. Třetiny: 1:1, 0:0, 0:0. Vývoj skóre: 0:1, 1:1.
Nymburk:
Kareš – Malínský, Cicvárek, Vlach, Sem, Knesl, Kozák – Velechovský, Tregl, Martinec – Dvořák, Sedlák, Jonáš – Bičiště, Belay, Koudela – Bílek, Štěpán.

JAKUB MARVAN