Zápas začal opatrně, ale už ve 4. minutě ukázal svou sílu první útok s čerstvou posilou Viktorem Martínkem. Rindoš našel Příhodu a ten se nemýlil. V 7. minutě dokázali domácí využít přesilovou hru, Pojkarovu střelu do branky dotlačil Milaniak. V 9. minutě se branky dočkali hosté. Trefil se Pešek. Na rozdíl dvou branek se se svým premiérovým gólem v dresu Poděbrad trefil Martínek a v 17. minutě ještě ve vlastním oslabení ujeli Tuma s Čapkem a druhý jmenovaný zvýšil už na 4:1.

Když ve 32. minutě Pojkar vymetl pavučinu v brance hostujícího Hermanna bylo o výsledku rozhodnuto. Ve 34. minutě Čapek přidal svůj druhý gól. Hosté sice snížili na 6:2, ale to už nic s průběhem utkání neudělalo. Do konce třetiny se ještě trefili Příhoda a Tuma. Za hosty korigoval Kadlec J. st.

Poslední třetina se již dohrávala v poklidném tempu, přesto padly čtyři branky.

„Zápas se povedl, padlo hodně hezkých branek,“ radoval se manažer Poděbrad David Kubát.

HC Poděbrady – Kolín B 11:4

Branky Poděbrad: 4. Příhoda (Rindoš), 7. Pácal (Milaniak, Pojkar), 13. Martínek (Rindoš), 17. Čapek (Tuma), 32. Pojkar (Pácal, Čapek), 34. Čapek (Tuma), 38. Příhoda (Rindoš, Martínek), 39. Tuma (Čapek, Pácal), 43. Čapek, 45. Rindoš (Příhoda, Martínek), 51. Kubát (Šafra, D. Toupal). Třetiny: 4:1, 4:2, 3:1. HC Poděbrady: Bílek (41. Svoboda) – Pojkar, Milaniak, Žalud, Vošta, Volejník – Příhoda, Rindoš, Martínek – Tuma, Pácal, Čapek – Kubát, Toupal D., Šafra – P. Toupal.

José Mourinho při své premiéře na lavičce Tottenhamu s autorem jedné z branek Lucasem Mourou.
Mourinho poprvé u kormidla. A Tottenham přetrhal šňůry nezdarů