Nymburk – Tábor 2:3

Nymburk zažívá horší chvíle. Prohrál potřetí za sebou. „Je to škoda, zase jsme bez bodu. To zamrzí,“ ulevil si po utkání kouč Nymburka Pavel Bičiště.

Jeho tým nezačal špatně, do ideálu měl ale výkon přesto daleko. „Nebylo to ono. Všude jsme byli pozdě, nešlo nám zpracování puku a to nás brzdilo,“ všiml si kouč poražených.

První gól dali v první třetině hosté, na další se čekalo až do závěrečné dvacetiminutovky. „Ve druhé třetině jsme soupeře přestříleli asi dvanáct šest, hra se zvedla. Měli jsme tam i přesilovky, ale v nich jsme neudělali vůbec nic. Měli jsme to zúročit,“ vykládal Bičiště. „Ve hře pět na pět to nebyla žádná sláva, byli jsme jaloví.“

Góly padaly v poslední části. „Úvod jsme měli výborný, Stehlík jel sám na brankáře, ale nedal. Pak jsme měli asi sedm minut přesilovku pět na tři nebo pět na čtyři, ale to už bylo za stavu nula tři. Potom jsme dvěma góly snížili, ale hosté si výhru hlídali. V závěru vrcholil náš tlak, ale byli jsme dvakrát vyloučení a s tím se nedá nic dělat,“ litoval kouč Nymburka.

Ve středečním kole zavítá Nymburk na led Klatov, hrát se bude od 18 hodin. Zastaví už nymburští hokejisté nelichotivou sérii?

Branky: 47. Kříž (Smejkal), 53. Kedršt – 13. Urbanec (Blažek), 42. Urbanec (Rousek), 43. Matušík (Havran). Třetiny: 0:1, 0:0, 2:2. Nymburk: Krofta – Kříž, Loučka, Knesl, Bičiště, Rittig, Herman – Smejkal, Arnošt, Stehlík – Eis, Kedršt, Planý – Kolouch, Josefus, Král – Kuzďas.